Έρευνα

Ανάθεση ερευνητικού προγράμματος από τoν Aναπτυξιακό Σύνδεσμο Δυτικής Αττικής (ΑΣΔΑ)

Ενα νέο ερευνητικό έργο με τίτλο ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ανατέθηκε από τον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ).

Το ερευνητικό πρόγραμμα θα εκπονηθεί από ερευνητική ομάδα του Τμήματος Χωροταξίας και Ανάπτυξης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με Επιστημονικό Υπεύθυνο το Λέκτορα Ευστράτιο Στυλιανίδη, και ερευνητική ομάδα του Εργαστηρίου Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Καθηγητή Χαράλαμπο Κοκκώση.

Oι ερευνητικές ομάδες θα είναι πολυμελείς και διεπιστημονικές, αποτελούμενες από μέλη και εξωτερικούς συνεργάτες των δύο συμβαλλομένων ερευνητικών φορέων. Ο γενικός συντονισμός των δύο ερευνητικών ομάδων θα γίνεται από τον Καθηγητή Χαράλαμπο Κοκκώση.

Η προβλεπόμενη διάρκεια του του Ερευνητικού Προγράμματος προγράμματος είναι 16 μήνες και η προγραμματική σύμβαση μεταξύ των τριών συμβαλομένων υπογράφηκε στις 20/08/2012.